Ring til os

Industrilakering i høj kvalitet​

Hos KM Afrensninger vi klar til at hjælpe dig med en industrilakering i Vojens, Haderslev eller andre steder i Sønderjylland. Vi tilbyder lakering i høj kvalitet af alle former for maskiner og emner.

Vi har mange års erfaring i branchen, og der findes stort set ikke den landbrugs- eller industrimaskine, som vi ikke har lakeret. Ønsker du at genskabe værdien af en maskine, får du professionel og grundig lakering hos os.

En industrilakering gælder alle maskiner og emner

Har du entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner, som trænger til et nyt lag lak, er vi klar til at hjælpe dig med en god og professionel industrilakering, så du får en maskine tilbage, der ser ud som ny. Smeder du emner fra sammensvejset jern, som har brug for en dækkende industrilakering, så det bliver bedre beskyttet, kan vi sikre dig en solid kvalitet, som giver dig det ønskede resultat.

Vi udfører alle vores industrilakeringer med omhu, da det er kvaliteten og det færdige resultat, der er afgørende. Vi tager os derfor god tid, så det bliver perfekt hver eneste gang. Uanset hvor komplekse emner, du har til os, kan vi hjælpe dig med en effektiv lakering i mange korrosionsklasser, som er vigtige at beskytte.

Ingen opgave er for stor eller lille

Når vi hjælper vores kunder med industrilakering, går vi ind til alle opgaver med samme målsætning. Alt skal være perfekt, og der skal ikke være nogle ujævnheder. Uanset størrelsen på din opgave er vi klar til at give dig en god behandling og en fornem service.

Vi anvender naturligvis nogle af de bedste og mest holdbare laktyper, så du får et nydeligt resultat, som holder i mange år. Har du brug for en flot industrilakering, udført af professionelle fagfolk med stor erfaring, så er vi parate til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 20 31 88 30 eller på e-mail kim@kmafrensning.dk for at få et uforpligtende tilbud på din næste industrilakering.

Følg os på Facebook​

​Firma

KM AFRENSNING ApS

CVR: 35243577

​Adresse