Ring til os

GODE PRISER PÅ ISOLERING

Er du træt af dårligt indeklima og høje varmeregninger? Søger du et kvalitetsbevidst isoleringsfirma?

Så tag fat i KM Afrensning – vi tilbyder isolering af blandt andet hulmure og lofter til billige priser. Ring til os for et uforpligtende tilbud!

KM Afrensning er eksperter i isolering. Vi har specialiseret os i hulmursisolering og isolering af loft, men vi tilbyder naturligvis alle andre former for isolering.

Du kan både spare penge på varmeregningen og forbedre dit indeklima ved at få isoleret dit hus ordentligt. Derudover øger det værdien af dit hus, fordi husets energimærkning stiger efter indgrebet. Og da hulmurs- og loftisolering er simple opgaver, er udgifter til arbejdet hurtigt tjent ind igen. Desuden kan du få energitilskud til isolering og dermed reducere udgiften yderligere.

Kontakt KM Afrensning for de laveste priser og den bedste service på alle former for isolering!

Faste, lave priser på isolering

Hos KM Afrensning sætter vi en ære i at levere godt håndværk til lave priser. Vi tilbyder nogle af landets bedste priser på isoleringsopgaver, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller service, men yder vores ypperste for at levere et optimalt resultat for alle vores kunder.

KM Afrensning blev stiftet af Kim Mikkelsen i 2003, og vi er specialister i isolering, afrensning og tagvask. Kim har mange års erfaring i branchen, og han bruger kun professionelle folk, der ved, hvad de har med at gøre. Faglighed og punktlighed er nøgleord i vores virksomhed, og vi er altid omhyggelige og pligtopfyldende.

KM Afrensning er håndværkere, du kan regne med! Hvis du mangler et billigt isoleringsfirma og ikke gider håndværkere, der lover mere, end de kan holde, så tag fat i KM Afrensning – ring til Kim på 20 31 88 30 og få en god pris på isolering. ​

Hulmursisolering

​Hulmursisolering kræver ikke de store indgreb. Vi borer kun et tyve millimeter hul i fugen for at få adgang til hulmuren. Kvadratmeterprisen er 110 kroner inklusive moms ved anvendelse af EPS Artic, så pengene er hurtigt tjent ind igen. Husk. Der er energitilskud til isolering.

Hulmursisolering giver dig og din familie et bedre indeklima samt stor besparelse på varmeregningen. Det er en investering, som ikke bare er til gavn. Den forhøjer også værdien af dit hus.

Kontakt os, og vi giver et uforpligtende tilbud.

Isolering af loft

​KM Afrensning loftsisolerer med papiruld. Vi udfører såvel ny- som efterisolering af alle typer lofter, og resultatet er fantastisk. Ikke blot forbedres indeklimaet. Varmeregningen reduceres tilsvarende straks.

Om nødvendigt hæves gangbroer og vindspær med mere monteres.

Husk. Der er energitilskud til isolering

​Kan det betale sig?

Ja, for papiruld giver dig masser af konkrete fordele:

  • Forbedret indeklima
  • Forbedret energimærkning
  • Øget værdistigning
  • Øget salgbarhed
  • Danmarks højeste tilskud

Yderligere isolering udfører vi også

  • Krybekælder
  • Etageadskillelser
  • mm

Følg os på Facebook​

​Firma

KM AFRENSNING ApS

CVR: 35243577

​Adresse

​Vojensvej 4

6500 Vojens